Wat kan je verwachten?

Kennismaking

Het start met een gratis vrijblijvende kennismaking. Dit kan online, telefonisch of live op de praktijk. We hebben dan 25 minuten de tijd om te kijken of het klikt en of jullie vraag aansluit bij mijn aanbod. Als dat zo is plannen we daarna een intakegesprek.

Intake

De intake is een eerste gesprek waarbij we met elkaar helder krijgen wat jullie hoop is. Iedereen die relatie- of gezinstherapie start komt met hoop. Als we die helder krijgen weten we wat het doel is van de therapie. In de intake kan ik ook meer uitleg geven over mijn werkwijze.

Plan

Aan het einde van de intake maken we samen een plan wat betreft de inhoud en frequentie van de afspraken. Het plan maken we samen en jullie voorkeur is leidend. Stuur mij een whatsapp of mail voor een vrijblijvende kennismaking.    


Tarief

Therapievorm Kosten
Kennismaking 30 minuten, naar keuze op de praktijk, online of telefonisch Gratis
Intakegesprek 75 minuten (vrijgesteld van BTW) €140,-
Relatietherapie 75 minuten (vrijgesteld van BTW) €140,-
Gezinstherapie 75 minuten (vrijgesteld van BTW) €140,-
Systeemtherapie individuele sessie 60 minuten (vrijgesteld van BTW) €100,-
Coaching zakelijke relaties (inclusief 21% BTW) €170,- overdag €187,50 avondtarief
Avondtoeslag vanaf 17:30 €15,- voor relatiesessies en €10,- voor individuele sessies.

Bij afzegging binnen 48 uur, worden 50% van de kosten in rekening gebracht. Bij een no show worden 100% van de kosten in rekening gebracht. 

Voor mensen die niet in staat zijn om bovenstaande tarieven te betalen reserveer ik een aantal plekken met aangepast tarief. Neem gerust contact met me op om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn. 


Talen/languages

Alle therapieën worden zowel in het Nederlands als Engels aangeboden. All therapies are offered in both Dutch and English.


Iedereen is welkom

Ik vind het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zich goed kan voelen over zichzelf. Welkom aan alle same sex couples, queer koppels, hetero koppels, trans personen, cis-gender personen en anders identificerende personen.          

Ook welkom aan polyamoreuze paren of andere vormen van ethische non-monogamie (ENM).   

Relatietherapie Almere en 't Gooi
Relatietherapie Almere en 't Gooi

Klachten

Heb je vragen of opmerkingen over mijn diensten? Ben je ontevreden? Dan hoor ik het graag. Ik ga graag met je in gesprek om er samen uit te komen. Lukt dat niet en blijf je zitten met vragen of onvrede? Of betrek je liever meteen al een onafhankelijk persoon er bij? Dan kun je contact opnemen met de externe klachtenfunctionaris. Hiervoor werk ik samen met Klacht&Company. De klachtenfunctionaris begeleidt in overleg met jou de indiening en de verdere afhandeling van je klacht. Je vindt het klachtenformulier op de website van P3NL: https://www.p3nl.nl/klachtenregeling/clienten. Het inschakelen van de klachtenfunctionaris is kosteloos. 

Vul onderstaand formulier in voor een vraag of gratis kennismaking